header

Ciorapi compresivi de uz medical

ciorapicomp

Principiul protectiei venelor prin intermediul ciorapilor compresivi consta in aplicarea unei presiuni specifice la glezna, presiune care se reduce gradual catre talie.

Este demonstrat ca prin protectia peretilor venosi din zonele inferioare ale picioarelor se imbunatateste circulatia sangvina cat si reintoarcerea sangelui catre inima.

Prin purtarea ciorapilor compresivi durerea va dispare si va veţi simti mai bine prin redarea tonusului.

Echipa noastra este la dispozitia dvs. pentru detalii si sfaturi.

Informatii detaliate: vezi Brosura Ciorapi compresivi

Pentru vizualizarea acestei brosuri (disponibile in formatul PDF) aveti nevoie de programul Adobe Acrobat Reader instalat.

adobeDescarca Adobe Reader

Avicenum 70

avice70

Ciorapii compresivi – Avicenum 70 îmbunătăţesc circulaţia sangvină, previn efectiv apariţia varicelor, stopează edemul ocazional şi reduc senzaţiile de durere şi de oboseală a picioarelor.

Tratamentul elveţian cu argint anti bacterian va fi apreciat în uti lizarea zilnică.

Calcai ranforsat

76 % Nylon

24 % Lycra

Informatii detaliate: vezi Brosura Ciorapi compresivi

Avicenum 140

avi140

Ciorapii compresivi ce aparţin clasei I de compresie reduc problemele care apar în debutul insuficienţei venoase cronice, combat oboseala și edemul picioarelor.

Microcapsulele Skintex cu complex calmant din plante (AHL) din structura fibrelor hranesc si hidrateaza pielea si combat efectul de „picioare obosite“. Datorita calcâiului ramforsat (intarit) durata de utilizare a produsului creste considerabil.

Informatii detaliate: vezi Brosura Ciorapi compresivi

Avicenum 360

avi360

Ciorapii compresivi de uz medical ce apartin clasei II de compresie asigura functionarea corecta a valvelor venoase, in acest mod stabilizandu-se circulatia
sangvina.

Ciorapii compresivi constituie parte integranta si neinlocuibila a terapiei de compresie. Functionarea corecta este testata si certificata de prestigiosul institut german Hohenstein.

Informatii detaliate: vezi Brosura Ciorapi compresivi

Avicenum 360 Bumbac

avibumb

Pentru pacientii cu piele sensibila se recomanda ciorapii compresivi din clasa II de compresie cu un inalt continut de bumbac (60%). Alaturi de bumbac, produsele contin si microfibre cat si fibra dublu protectoare Lycra.

Ciorapii compresivi Avicenum 360 cu continut ridicat de bumbac asigura functionarea corecta a valvelor venoase, stabilizeaza circulatia si sunt speciali conceputi pentru terapia de compresie. Respectand standardele RAL de productie, functionarea corecta este testata si certificata de prestigiosul institut german Hohenstein.

Informatii detaliate: vezi Brosura Ciorapi compresivi

Manson pentru brat

avimans

Mansonul cu manusa pentru brat este utilizat pentru tratamentul edemului limfatic al bratului. Edemul (umflarea) este consecinta circulatiei limfatice defectuoase la nivelul membrelor si necesita tratament consecvent si permanent asa cum este de exemplu terapia de compresie pentru stabilizarea edemului.

Materialul mansonului pentru brat este prevazut cu microfibre pentru confort in utilizare. Suprafata de contact contine ioni de argint inglobati in textura materialului cu efect antibacterian.

Informatii detaliate: vezi Brosura Ciorapi compresivi

Ciorapi antitrombotici

antitromb

Ciorapii antitrombotici sunt recomandati persoanelor imobilizate la pat, intrucat acestia prezinta un risc crescut de formare a cheagurilor de sange. Ciorapii antitrombotici au in structura Argint antibacterian aplicat cu tehnologie elvetiana.

Informatii detaliate: vezi Brosura Ciorapi compresivi

Sosetele Avicenum Diafit

avidia

Sosetele Avicenum Diafit contin 90% bumbac, in fibra lunga tip BIO si sunt destinate preventiei piciorului diabetic. Terminatia de la glezna este de tip medical fiind special tensionata astfel incat sa previna leziunile prin compresie la nivelul piciorului cat si sa nu permita alunecarea in jos a sosetelor. Terminatia textila circulara de la degete prezinta cusatura plata pentru a nu cauza leziuni.

Ionii de argint cu efect antibacterian, inglobati in textura materialului prin tehnologie elvetiana, previn aparitia infectiilor fungice si bacteriene la nivelul piciorului, cresc confortul in utilizare si previn totodata aparitia mirosurilor neplacute.

Informatii detaliate: vezi Brosura Ciorapi compresivi

Avicenum Gel

avigel

Gel cu efect racoritor pentru picioare, cu extract de castane salbatice si coenzima Q10, contine un complex din plante ce actioneaza benefic asupra picioarelor
obosite si muschilor incordati, asigurand preventia si tratamentul varicelor.

Mentine pielea supla si sanatoasa

Contribuie la tonifierea valvelor venoase si ajuta la reducerea edemului

Sustine circulatia sangvina

Gelul actioneaza prin microionizare, fapt ce permite o aplicare usoara, absorbtie simpla a substantelor active cu un efect maxim.

Informatii detaliate: vezi Brosura Ciorapi compresivi